Автомагистрала Хемус няма да е готова до 2024 година. Четвърти,  5-ти и

...
Автомагистрала Хемус няма да е готова до 2024 година. Четвърти,  5-ти и
Коментари Харесай

Автомагистрала Хемус няма да е готова през 2024 г.

Автомагистрала „ Хемус ” няма да е подготвена до 2024 година. Четвърти,  5-ти и 6 лот към момента не са стартирани. За седми и осми лот имаме ясна идея, за девети лот на магистралата нещата към този момент са изчистени. Това заяви министърът на районното развиване Иван Шишков пред Нова тв.

„ Надявам се да се откри юридическа формула, в границите на която да се откри решение за големите санкции на хората от село Пролеша, които не са знаели, че дължат винетка за пътешестване. Действията, които ще създадем, е това, което законът може да разреши. Започнах да работя с адвокати да бъдат понижени актовете, те не могат да бъдат анулирани. Искаме част от това наказване да бъде открито решение.Логично е за основен път отвън обсега на София да се заплаща винетка, уточнминистърът на районното развиване.

„ Пролеша е отвън рамките на столична община. Знакът за винетки е на разклонението на Божурище. Проблем в решението на Министерски съвет тогава аз не виждам. Единственият проблем е метода, по който е осъществена връзката с хората. Хората остават с неверното усещане, че няма да заплащат винетки. Лошото е, че говоренето в оня миг на политиците, е че няма да се заплаща винетка до Пролеша ”, изясни случая Шишков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР